Over ORGA bouw

ORGA bouw heeft als doel het anders te doen dan andere bouwbedrijven. Wij streven ernaar zo groen mogelijk te bouwen maar wel op een moderne manier. Duurzaam, ecologisch, biobased, bouwen is voor ons vanzelfsprekend want dat is immers de toekomst. Als bouwer spelen wij hierin een belangrijke rol door mee te denken tijdens het hele bouwtraject in plaats van ons te beperken tot puur de uitvoering. Naast de samenwerking met ORGA architect werken wij ook samen met andere architecten en rechtstreeks voor opdrachtgevers.

ORGA bouw tandarts Balk

ORGA bouw is de eerste moderne groene bouwer van Nederland.

ORGA bouw knooppunt kleinRekening houden met de eventuele gevolgen van de gebruikte bouwmaterialen voor de natuurlijke omgeving is in deze tijd simpelweg een noodzaak. ORGA bouw neemt op dit vlak geen genoegen met half werk. Van de eerste paal tot de laatste lik verf wordt op een ecologische wijze gewerkt via de toepassing van natuurlijke en biobased materialen. Het is de kennis en praktijkervaring van onze medewerkers op het gebied van ecologisch bouwen waarmee ORGA bouw zich onderscheidt van andere bouwbedrijven.

ORGA bouw scouting spanten kleinDuurzaam en ecologisch bouwen resulteert in een aangename en gezonde woon- of werkomgeving voor de opdrachtgever. De opdrachtgever hoort een centrale rol te spelen in het hele bouwtraject aangezien deze de uiteindelijke gebruiker zal zijn. ORGA bouw houdt de opdrachtgever constant op de hoogte en voorziet deze van vakkundig advies tijdens het bouwproces. Een goed geïnformeerde opdrachtgever kan zo naar wens invloed uitoefenen op het bouwproject en tevens met een gerust hart zaken overlaten aan onze medewerkers.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ORGA bouw en bouwpartners werken nauw samen in de integrale aanpak van de Groene Bouwketen. Hierin zitten opdrachtgever, bouwer en ontwerper gedurende alle fasen van het project samen aan tafel en worden kennis en opinies op een open en directe manier gedeeld. Een zorgvuldige planning en heldere communicatie voorkomt onduidelijkheden en tijdverspilling wat de opdrachtgever uiteindelijk een hoop kosten en zorgen bespaart.