“mHome” genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2016

“mHome” het nieuwe woonconcept van ORGA bouw is genomineerd voor de Accenture Innovation Award 2016.

accenture innovation awards 2016

De demowoning van het biobased, circulaire en duurzaam innovatieve concept werd op 14 april dit jaar geopend door minister Kamp tijdens de Innovation Expo in Amsterdam.

BvV_Innovation_Expo_09

Innovatie in techniek, materiaal én samenwerking

mHome is gerealiseerd volgens een geheel nieuw concept met producten en diensten van ruim 30 verschillende ondernemers. Naast de toegepaste materialen, installaties en hightech oplossingen is met name ook de samenwerking vernieuwend. In deze sector van biobased materialen, is duidelijk dat men elkaar nodig heeft. De innovatie zit echt in het totaalconcept, specifiek in de samenwerking. ORGA bouw heeft het mHome concept ontwikkeld. Patrick Schreven van ORGA bouw zegt: We willen laten zien dat je met hout en andere natuurlijke materialen ook eigentijds kunt bouwen. Biobased woningen doen qua moderne architectuur niet onder voor woningen van baksteen, maar zijn wél een stuk duurzamer.’

accenture innovation awards

De Accenture Innovation Awards: een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. In Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar, schrijven zich in en dingen mee naar de felbegeerde Blauwe Tulpen, Groene Tulp en de Publieksprijs. Daarnaast is er een onderscheiding voor de persoon die in het afgelopen jaar een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan innovatie in Nederland, de Innovator of the Year.

Help ons aan die mooie prijs en breng je stem uit via Facebook, LinkedIn en Twitter!

Accenture innovation awards mHome

accenture innovation awards

Tags: , , , , , , , , , , , ,